House to home Almere Duin

 

Designing a family home 

 

A young family with two sons, needed an easy and very practical living are. The living room was a big open area. 

We created two sections for living and dining out of that. In order to doing that we build custom TV unit which can serve to the each room. As a special wish of the family we ad 3D electrical fireplace in that TV unite as well. 

Flooring in downstairs "high-ended". We used parket with ceramic tiles in between brass profile. 

Another special work we done is; at the staircase, "wall paneling" It creates the "wow" effect. 

Mainly each room has a customised cabinets, storage or benches . 

entryway
entryway
entryway
Almere Duin entryway
Almere Duin staircase
livingroom detail
Living room study
kitchen
kids bedroom
Show More

© 2019 by Studio LaTr in DIemen

  • Houzz Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook Social Icon

Studio LaTr op Architect-Info

entryway